Dnevne sobe

Brez stresa že več kot 50 let

počivalnik
Norveško znamko Stressless zaznamujejo rokodelsko znanje, tehnološke inovacije in visoka kakovost. Vas zanima udobje na popolnoma novi ravni?

Vsi potrebujemo prostor zase. Kotiček, kamor se lahko zatečemo iz vrveža vsakdana. Norveška znamka Stressless se že od leta 1971 ukvarja prav z oblikovanjem udobja. Raziskovanje značilnosti udobja jih je skozi leta izučilo, da je udobje popolnoma osebna izkušnja. To spoznanje je vzpodbudilo njihov inovativni duh in željo po oblikovanju edinstvenega počivalnega pohištva na svetu. Zato ni slučaj, da prav v njihovih izdelkih lahko dosežete popolno sprostitev.

Fotelji in sedežne Stressless zahvaljujoč patentiranim funkcijam skrbijo za podporo telesa in omogočajo popolno sprostitev. Številni Stressless počivalniki so na voljo v treh različnih velikostih, zato lahko izberete tistega, ki se vašemu telesu prilega najlepše. Stressless počivalniki omogočajo tudi nežno zibanje v katerem koli položaju in pri tem ohranjajo popolnoma raven položaj telesa.

Norveško znamko Stressless zaznamujejo rokodelsko znanje, tehnološke inovacije in visoka kakovost. Privoščite si udobje na popolnoma novi ravni.
dnevna soba
Naslonite se nazaj, na svet poglejte z distance.

Pri nakupu novega kavča bodo mnogi začeli z oblikovanjem, barvo, tkanino in velikostjo. Estetski užitki so pomembni. Tu ni dileme. Lepota je vedno bila hrana za dušo. A odlično oblikovanje je mnogo več kot to, kar se vidi, zdi na prvi pogled. Pohištvo Stressless® presega površinski videz. V enaki meri se osredotoča na funkcionalnost, kot na udobje. Kako sedite, kako se pohištvo prilagaja vam in vašemu občutku popolnega ugodja. Prav v tem je razlika med dobrim in fantastičnim sedežem.

dnevna soba
V domači pisarni ste edini šef

Naj okolica poveča vašo produktivnost. Med dobrim stolom za domačo pisarno in popolnim stolom za domačo pisarno obstaja ena pomembna razlika; v sedalu ki je samo “dobro”, morate večkrat vstati, se pretegniti in se več gibati. Stressless ni naporen stol. Omogoča vam, da uživate, se osredotočite in uživate v svojem delu. Mehke blazine in povišana podpora vam pomagata, da delate bolj učinkovito. Ne škodi tudi, če se stol dobro ujema z ostalo opremo prostora. Konec koncev ste v svoji domači pisarni edini šef. Delo pa ne le opravilo.

Čas je, da se usedemo

Jedilnica je pogosto stičišče domačega življenja. Mesto, kjer lahko ure in ure uživate v družbi prijateljev in družine. Čeprav so za dušo prijetne, te iste ure preživete za mizo lahko obremenijo vaše telo. Naravni odziv vašega telesa je premikanje. Jedilni stoli Stressless z vašim telesom sodelujejo, niso njegovi nasprotniki, ga ne omejujejo. S prilagodljivim sedežem in naslonom na edinstven način spremljajo gibanje vašega telesa in ponujajo različne položaje za večje udobje. Z jedilnimi stoli Stressless dolgi večeri lahko postanejo neskončni.

Pohištvo in dekoracija za dnevne prostore

Da bi bili doma čim bolj sproščeni poskrbite, da vam prostor to omogoča. Razbremenite ga nepotrebnih stvari in vanj umestite tiste, ki vam nekaj vračajo.