K o p a l n i c e

Odenite svojo kopalnico v les

Kopalnica
Kopalnica je prostor, kjer odstremo svoje plasti in s sebe speremo vse, kar nas teži. Tam preprosto smo mi. Zato si želimo, da je takšno, pristno in naravno, tudi naše okolje. Da se prilagaja vsem našim potrebam, vsakodnevne navade spreminja v prijetne razvade, prisluhne našemu popevanju pod prho in z nami zadiha. V njej postanemo eno z naravo.

Pristnost organskih materialov

Model kopalnice V-Alpin iz predelanega hrasta pritegne s svojim sodobnim pristopom k avtentičnosti. Unikatni vzorci lesa šepetajo nešteto zgodb, le prisluhniti jim moramo. Ponesejo nas v alpski ambient, kjer zrak še posebno diši in kjer odvržemo vse skrbi. Leseni elementi v prostor vnesejo občutek domačnosti, minimalističnosti.

undefined
Kopalnica V Alpin

V objemu neokrnjene narave

Kolekcija kopalnic V-Montana očara s kontrastom med naravnimi površinami cepljenega lesa in elegantnimi steklenimi površinami. Osebne potrebe zreducira na bistveno. Dobro počutje, pristnost in edinstvenost. Izpolnjuje hrepenenje po stiku z naravo, hkrati pa nudi urbano čistost in modernost.

undefined
Kopalnica V Montana

Lepo in praktično

Predalniki so popolnoma prilagodljivi in vsebujejo tudi priročno polico za vsa vaša ličila – da bo urejanje še bolj praktično in hitro.

undefined
Shranjevanje

Ročno izdelana popolnost

Okroglo leseno korito spominja na tistega iz planinskega pašnika in predstavlja jedro kopalnice modela Bad V Quell. Vzbuja pristen občutek alpskega udobja, ki ga navdihuje narava in ga združuje z modularnim in elegantnim dizajnom.

undefined
Kopalnica V Quell

Umazano perilo

Elegantna in skoraj neopazna vratca s črnim ročajem razkrijejo prostorno, a diskretno košaro za perilo.

undefined
Odlaganje