Nova priložnost

Postanite del družinskega podjetja s 60-letno tradicijo

Ali ste kdaj pomislili, kako bi bilo, če bi postali del pohištvenega podjetja, ki že 60 let navdušuje in širi obzorja? Zaposleni v Rutarju naše stranke radi spodbujamo k raziskovanju življenjskih slogov ter pomagamo ustvarjati bivanjske rešitve, ki v domove vnašajo edinstven značaj. Na čelu našega podjetja sta Josef Rutar in Gregor Rutar, oče in sin, koroška Slovenca, ambiciozna in srčna človeka ter prva točka stika za vse, kar se v svetu oblikovanja ambientov zanimivega dogaja.

Družinsko-poslovna dinamika, odprtost za novosti in drugačnost so dejavniki, ki so prispevali k zgodbi o 60-letnem uspehu, ki se piše še danes. Zato širimo ekipo zavzetih, predanih in srčnih zaposlenih, ki nam bodo pomagali soustvarjati zgodbo o uspehu še naprej.

“Pri vsakem prodajnem projektu, stranko spoznaš hitro in intenzivno, če si v tem dober, skoraj v dušo. Ker jih spoznaš, jim lahko pomagaš, svetuješ na poti do boljše bivanjske izkušnje. Mnogokrat se mi je zgodilo, da sem z ljudmi, ki so se mi tako odprli, postal dober prijatelj. Če te ljudje zanimajo, mene zagotovo, lahko trdim, da je prodaja pohištva lep poklic. Ljudem prodajaš trajno zadovoljstvo.” Gregor Rutar

Kaj nas dela drugačne od ostalih?

Bistvo in srce vsakega podjetja so njihovi zaposleni. Pri Rutarju smo med seboj povezani na več načinov. Delimo si skupne vrednote, prizadevamo si za doseganje enakih ciljev in kar je najpomembneje: radi si vzamemo čas, da stranke ne samo poslušamo ampak tudi dobro slišimo.

Poskušamo razumeti njihove želje in pričakovanja. Poglobimo se v celoten projekt in vsako stranko dodobra spoznamo. Samo tako lahko ustvarimo bivanjsko rešitev po meri vsakega posameznika. Vsak dom zaživi šele takrat, ko se posameznik v njem dobro počuti.

Vrednote našega kolektiva in našo medsebojno vez krepi Mihaela Planinc, razvijalka osebja in trenerka, ki bo bržkone tudi vaš prvi kontakt. Njen navadno prvi napotek novopečenim svetovalcem pri prodaji je: “Emocije sledijo interpretaciji!“

Koga iščemo?

Iščemo SVETOVALCA PRI PRODAJI POHIŠTVA. Ste ambiciozna oseba, s pozitivnim odnosom, ki verjame v svoje prodajne sposobnosti in bi se pridružila naši ekipi dolgoletnih in uspešnih svetovalcev?

Da bi bili uspešni v tej vlogi, potrebujete:

- odlične komunikacijske sposobnosti,

- željo po preseganju ciljev,

- veselje do prodaje in dela z ljudmi,

- sposobnost samostojnega dela in sodelovanja v timu,

- fleksibilnost in zanesljivost,

- pripravljenost do osebnega razvoja in veselje do učenja.

Zaželjene so delovne izkušnje v prodaji ali izkušnje na delovnih mestih kot npr. na področju gastronomije, turizma, mizarstva.

Kakšne bodo vaše naloge?

- Svetovanje pri prodaji,

- skrb za razstavne površine,

- doseganje zastavljenih prodajnih ciljev.

Zakaj je z nami lepo sodelovati?

Pri Rutarju boste zaradi vrhunskih mentorjev dosegali zastavljene cilje, nadpovprečne ter redne zaslužke in uživali v prijetnem in dinamičnem kolektivu z možnostjo napredovanja. Zaposlenim nudimo osnovno izobraževanje za svetovalca pri prodaji pohištva, hkrati pa so deležni stalnih usposabljanj na področju izdelkov in spodbujanja prodaje s strani mentorjev in trenerjev.

Prepoznamo zavzetost, cenimo najvišjo strokovnost in nagrajujemo presežke. Zaposlenim omogočamo prijetno in pozitivno delovno okolje, kamor se bodo z veseljem vsak dan vračali.

Če se v zgornjem opisu najdete in bi radi postali del ekipe, ki kroji prihodnost pohištvene industrije, svojo prijavo z življenjepisom pošljite na naslov: jobs@rutar.com

Če vas zanima na kaj sta ustanovitelj in direktor Josef Rutar ter novi direktor Gregor Rutar v 60-letni zgodovini podjetja Rutar najbolj ponosna in kako si predstavljata prihodnost, si poglejte spodnji intervju, poln osebnih izjav in bližnjih pogledov na pohištveno stroko.