Rutarjev prostor za dogodke

Izjemnih 560m2 za prireditve v Ljubljani

Pripravljate dogodek? Praznovanje, degustacijo, novoletno zabavo ali konferenco? Rutarjev prireditveni prostor je dovolj velik in dovolj sodoben, da prenese vse vrste priložnosti.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Velikost prostorov

Rutarjev salon na Rudniku v Ljubljani je bil v letu 2020 temeljito prenovljen. V 3. nadstropju se ponaša s prostorno in svetlo restavracijo z elegantnim interjerjem in izhodom na veliko teraso s premično streho.

Prostor je razdeljen na dva večja dela. Levi prostor lahko deluje kot sprejemnica, samopostrežni bife ali lounge. Desni prostor pa kot konferenčna dvorana, jedilni prostor, plesišče ali galerija. Desni del je primeren za postavitev odra za zabavni program, podelitve, uradne nagovore ali druge scenarije dogodkov po želji naročnika.

Na dogodkih v Rutarju otroci niso nikoli prikrajšani. Na skrajnem levem delu prireditvenega prostora jih čaka prijetno opremljena otroška igralnica v velikosti 200 m2. Po dogovoru z naročnikom lahko zagotovimo tudi varstvo ali delavnice za otroke.

undefined
Pogostitev

Velika kuhinja Rutarjeve restavracije, kjer se vsak dan kuhajo sveži kulinarični hiti od Alp do Jadrana, je tudi mesto priprave cateringa za dogodke. Poskrbimo tudi za ponudbo raznovrstnih pijač po pred dogovorjeni izbiri in za celotno strežbo na dan dogodka.

Kapacitete
Možnosti postavitve

Možne so različne postavitve od barskih miz, banketne postavitve, konferenčne ali galerijske postavitve. Za boljšo predstavo nekaj predlogov na spodnjih tlorisih.

Tlorisi različnih postavitev

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Pri nas so dogodki tehnično brezhibni

V našem prireditvenem prostoru zagotavljamo celotno tehniko in tehnično podporo po potrebi naročnika. Popolna scenografska in tehnična oprema skupaj s profesionalnim tehničnim vodstvom obljublja sproščen potek dogodkov in vedno polno atmosfero.

560m2 čaka na vaše ideje. Povpraševanje pošljite na na prireditve@rutar.com ali pokličite na telefon +386 41 859 976. Potrudili se bomo, da bodo dogodki zaživeli vi pa skupaj z njimi.