In moj dom zaživi

Domovi nas dobro poznajo. Vedo za naše navade, razvade, skrivnosti. Hranijo spomine in se spreminjajo skupaj z nami. So živi, tako kot smo živi mi.

Pri Rutarju domovom radi pomagamo, da dušo stanovalcev bolje izrazijo. Radi navdušujemo, spodbujamo k raziskovanju življenjskih slogov, k odkrivanju za posameznika še neodkritih možnosti oblikovanja prostorov, v katerih v najboljšem primeru stanujejo zadovoljstvo in pristni odnosi.

Svoje stranke dobro slišimo, jih razumemo in se jim zato lažje prilagodimo, se jim približamo. Verjamemo, da samo tako lahko skrbimo za upravljanje bivanja. Imamo pa tudi 60 let podlage pri napovedovanju in navigaciji med trendi sodobnega bivanja, finesami dekoracije, videzi in sistemi različnih domovanj.

Poznavanje ljudi in odprtost za novosti v oblikovanju interjerjev sta dva neizogibna pogoja, zaradi katerih smo lahko postali dolgoročni soustvarjalci edinstvenih bivanjskih rešitev. Našim kupcem in po novem tudi bralcem radi širimo obzorja, skrbimo za neposredne odnose, ki dovoljujejo spontano izražanje želja in raziskovanje različnih stvari, ki posameznike delajo zanimive, njihovim domovom pa vdahnejo dušo.

Spremembe so pomembne. So delikaten del vsakdana, ki oblikuje nas in naš značaj. In letos se je velika sprememba zgodila tudi nam. Delček naše preobrazbe lahko okusite ob ogledu spodnjih videov.

*Vse pohištvo in oprema domov v zgornjih videih je iz Rutarjevih salonov.