D n e v n e s o b e

Izjemen kos za izjemen značaj

Predstavljamo si, da ste udobno nameščeni v svoji dnevni sobi na sedežni garnituri ali počivalniku, kjer se prepuščate užitkom ob branju revije, polne domišljenih ambientov. Če vas kaj poznamo, ste nestanovitni, ko gre za urejanje interjerja. Svoj dom dojemate kot platno, na katerem nastaja nikoli zaključena slika. V svojem prostoru, v svoji dnevni sobi, bi vedno nekaj spremenili. Kaj odvzeli in kaj dodali.

Včasih vas nemir in želja po še lepšem domu in še posebej izraziti dnevni sobi kot osrednjem prostoru, kjer preživljate največ časa in kjer sprejemate goste, žene, da kopičite preveč. Preveč pohištva in preveč dekoracije. Morda vas včasih prime, da bi se prav vsega znebili in začeli opremljati znova. Rečete si, da boste od zdaj naprej kupovali samo še izbrane kose pohištva. Držimo vas za besedo. Malo je veliko. Malo je dobro. En sam domiselno oblikovan kos lahko naredi sobo. Vašo dnevno sobo. Še posebej, če gre za nenavaden, skrbno izbran kos pohištva. Rekli boste, ah to je minimalizem, nič novega. Tukaj se ne strinjamo povsem. Kar predlagamo, terja nekaj več drznosti, domišljije in izbranega okusa. Zakaj stavimo na luksuzne kose? Lep oblikovalski predmet, nevsakdanja sedežna, preproga ali umetnina, ki se močno razlikuje od ostalega pohištva, je ključna za kontrast. S preusmeritvijo fokusa na ta izjemni kos lahko ustvarite prepoznavno potezo in svoji dnevni sobi dodate nekaj več značaja. Predvsem pa za to ne potrebujete veliko pohištva.

Klubska mizica Bretz

Izjemen kos vaše dnevne sobe je lahko tudi klubska mizica. Pri znamki Bretz so tako ustvarili mizico Disquo, ki predstavlja naslednjo raven pop modernizma. To sestavljajo cilindri in plošče različnih velikosti, ki ustvarjajo spektakularno kombinacijo kovinskih odtenkov, poškropljenih z žarečim pridihom bencina ali koral. Disquo ni samo klubska mizica, ampak samostojna skulptura, ki slavi neskončne možnosti disko ere – vse je dovoljeno, če je le ekstravagantno.

Mizice Interliving, serije 6208

Dober predlog za bolj drzno, a še vedno funkcionalno potezo, je pohištvo znamke Interliving. Pohištvo izžareva prefinjenost in udoben življenjski slog. Za klubske mize serije 6208 je značilna dinamična razporeditev. Črno mat robustno jeklo futurističnih oblik tvori zanimivo podlago keramičnim ploščam v treh različnih toplih, zemeljskih tonih. Tri mizice različnih višin dajejo močan pečat prostoru predvsem, kadar so postavljene skupaj, v grozd, in ne stojijo vsaka zase.

Zofa Interliving 4000

Interliving zofa 4000 je prava oaza udobja, ki s posebno oblikovanimi hrbtnimi blazinami in visokokakovostnimi materiali, kot je izjemno mehko in trpežno mehko usnje, izpolnjuje vaše številne individualne želje prilagajanja. Ta sedežna vam bo nudila mehke užitke v mirnih večerih ob dobrem filmu in kakavu, hkrati pa bo gostila dobre pogovore ob kozarcu vina.

Preproga Bretz

Priložnost za igro nam vedno ponujajo preproge. Te nas omamljajo s svojimi barvami, tkanjem in izvirnimi vzorci. Kot je ekstravagantno pohištvo znamke Bretz, so tudi njihove preproge. Naj vas začara ročno izdelana preproga Dizzy, ki s svojim nevsiljivim, a vendarle markantnim vzorcem in značilnim sijajem tencela pusti močan pečat.

Domovi nas poznajo

Vedo za naše navade, skrivnosti in razvade. So živi, tako kot smo živi mi. Kako z Rutarjevo opremo domovi zaživijo, preklikajte na spodnjih povezavah.