Ni vse tako sivo!

kavč
Pomembno je, da se umirimo in se vrnemo k vsemu, kar je bistvenega v življenju. Le onstran pretirane nagnetenosti se lahko razbremenimo.

Izognimo se pretiravanju in prednost rajši prepustimo najboljšemu. Že stari pregovor pravi, da poceni stane preveč. Minimalistično poleg dolgoročnega prihranka vzpostavlja vedro brezčasnost, brez nepotrebne navlake. Sodobni oblikovalci o lepoti razmišljajo samo v najosnovnejši obliki. Preteklost in sedanjost združujejo s pomočjo odkritij tehnoloških znanosti in tako poskušajo oživljati optimistično vizijo prihodnosti. Odnosi in slogi naglašajo čutila, ti občutki pa dajejo umetnosti življenja barvit, živahen, nov zagon.

Pohištvo zato naj bo, kot miren poligon, ki od nas nič ne zahteva. Doma smo namreč radi, takrat, ko nam dom kaj vrača in nam ne nalaga dodatnih nalog, bodisi zgolj zaradi nepremišljene funkcionalnosti ali pa estetskih šumov, ki nam kalijo mirnost pogleda.  Posebno dobro se doma počutimo kadar lahko energijo namenjamo sebi in bližnjim. Takrat imamo občutek, da se čas razteza. Ta občutek uspe izzvati le opremi prostora najvišje kvalitete.

počivalnik
Kavč, ki ni siva miška. Interliving Sofa Series 4211 je sestavljen iz vizualno privlačnih in vrhunsko dodelanih stolov z visokim naslonom. Nekaj posebnega za tiste, ki ste vajeni pogleda z viška.
Občutke raztezanja časa uspe izzvati le opremi prostora najvišje kvalitete.

Razglejte se med nekaj tipičnimi Interlivingovimi dnevnimi prostori.

Lahkotnost bivanja

Kakovostno obdelano in stilsko oblikovano pohištvo za v vaš dom prinaša izjemno bivanjsko izkušnjo. Zahvaljujoč široki paleti oblikovalskih možnosti lahko izbiro prilagodite svojemu okusu.