Najljubše območje popolne sprostitve

Sodobna spalnica ni nujno minimalistična in hladna. Predstavljajte si jo bolj kot srčen, pomirjujoč prostor, osebno svetišče, dovolj prijetno za dober počitek. Izbrali smo nekaj idej, ki vam bodo pomagale ustvariti uglajeno, sodobno območje nočne sprostitve.

Udobje, občutek miru in, če je le mogoče, stilska poteza, ki ustreza vaši osebnosti. Prebudite svojo spalnico. Poiščite za vas običajno in neobičajno dekoracijo, preletite nekaj spodaj zapisanih trikov in spalnici privoščite revitalizacijo.

Kaj pa če barve obrnete na glavo?

Stavite na nevtralne barve, pa boste na varnem. Ne nervozirajte s kakšno živobarvno izbiro, preizkusite rajši belo - radikalno klasično a gotovo najbolj pomirjujočo vedno sodobno (ne)barvo. Če se ne želite zbujati v sveža jutra in več date na občutek objemajoče varne jame, so za vas temnejši toni. Stena za vzglavjem, naj si bo bela ali temna, je dober poligon za igranje s postavitvijo slik, grafik in druge umetnosti. Dober primer je stena nad posteljo Interlivingove spalnice 1020.

Izbira spalničnega pohištva je lažja, kot se zdi

Vaša postelja je osrednji del spalnice, zataknjeni vanjo preživite skoraj polovico svojega časa in tam gostite samo posebne obiskovalce. Poiščite res udobno in funkcionalno posteljo z edinstvenim dizajnom, ki bo v prostor vnesel svoj značaj. Tudi nočne omarice niso več dolgočasna pripona posteljam. Lahko jih nadomestite s klubsko mizico in prostoru vdahnete nekaj lahkotnosti in izvirnosti.

Svetilke in rastline so ključ do prijetnega okolja

Domišljena osvetlitev spalnice prinaša občutek ugodja in pomaga pri sprostitvi. Izberite posredno, toplo in prefinjeno osvetlitev. Čez dan to vlogo prepustite rastlinam. Te delajo čudeže, dodajajo barvo in prostor razplastijo. Ni pomembno kako velika je vaša spalnica, ni pomembno ali vam je všeč industrijski ali nordijski slog, dobra osvetljava in zdravo rastlinje je vedno dobra popotnica k počitku za oko.

Interlivingovi predlogi za ureditev spalnic:

Interlivingove spalnice v prostor vnesejo eleganco, čistost, toploto - vrline prostora, ki so za ustvarjanje oaze miru znotraj sodobnega načina življenja najbolj pomembne.

Lahkotnost bivanja

Kakovostno obdelano in stilsko oblikovano pohištvo za v vaš dom prinaša izjemno bivanjsko izkušnjo. Zahvaljujoč široki paleti oblikovalskih možnosti lahko izbiro prilagodite svojemu okusu.