Sedežna garnitura - 4002

Vsaka podrobnost sedežne garniture je polna elegance. Serija sedežnih garnitur 4002 je zasnovana tako, da dih vzame, na prvi pogled.

Poglej sedežne

Kuhinja – 3029

Interlivingove kuhinje serije 3029 navdušujejo s šarmom moderne podeželske hiše in inovativnimi funkcionalnimi lastnostmi. Telo in sprednji del visoke enote ter delovne plošče in niše celotnega kuhinjskega bloka so izdelane iz vulkanskega hrasta, ki prostoru da pridih narave.

Dnevna soba – 2004

Dnevne sobe serije 2004 sledijo reku "nasprotja se privlačijo". Združujejo klasičen slog v naravnem lesu s sodobnimi oblikami in dizajni.

Spalnica

Spalnice – 1020

Spalnice serije 1020 odlikuje privlačen svetlo-temen kontrast in v osnovi sodoben dizajn. Fronte iz masivnega divjega hrasta izžarevajo naravni čar ter v prostor vnašajo toplino in udobje.

Jedilnica

Jedilnice – 5501

Kuhinje serije 3013 združujejo puristično noto arktično bele mat teksture in toplo eleganco hrastovega lesa. Fronte brez ročajev zagotavljajo plemenit izgled in zaokroženost primerno sodobnemu načinu bivanja.

O znamki Interliving

Interliving -
dobrodošli v svet bivanja po vaši meri

O znamki Interliving

Interliving -
dobrodošli v svet bivanja po vaši meri

Za sodoben lifestyle

Sprostitev, čas za družino, dobro ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem, toplina, družabnost ... to vse je nastavljivo.

Funkcionalno a individualno

S pohištvom podjetja Interliving lahko v svoj dom hkrati vnesete estetske užitke in funkcionalnost. Izbirate lahko med različnimi vrstami, velikostmi in materiali - in zgradite povsem svoj slog opremljanja.

Vrhunska kakovost

Doma smo radi, če nam dom kaj vrača. Posebno dobro se počutimo kadar se čas, ki ga namenjamo sebi in bližnjim, doma razteza. To uspe le opremi najvišje kvalitete.

Interliving ponudba
Z Interlivingom lahko svoj dom nastavite po svoje.

Dom še nikoli ni užival tako centralne vloge, kot jo, odkar nam je življenja zasukal pojav koronavirusa. Mnogo več časa preživimo med štirimi stenami. Svoj dom polepšajte z Intelivingovim pohištvom in si pričarajte prijetnejši čas!